Energirådgivarna i Sjuhärad bjuder in till opartisk solcells- och energiföreläsning i Ulricehamn

Föreläsningen den 10 december kommer främst handla om solceller, men du har även möjlighet att ta upp andra energifunderingar.

solnedgång

Ingen anmälan, det är bara att komma förbi. Det är givetvis kostnadsfritt, precis som rådgivningarna.

Tid: Tisdag 10 december. De är på plats från kl. 16, men själva föreläsningen börjar kl. 17.00
Plats: Folkets Hus, Nygatan 24 i Ulricehamn

Energirådgivarna i Sjuhärad är en kommunal tjänst som erbjuder medborgare och företagare opartisk rådgivning i energi- och klimatfrågor. Förra året började Energi- och klimatrådgivarna i Sjuhärad turnera runt i Sjuhärad och Skaraborg med sin informationskampanj om fördelar och osäkerheter med solceller. De har nått ca 900 personer sedan förra året, och intresset för denna typ av information fortsätter att öka. De ger också råd om värmesystem, vad man ska tänka på när man vill byta fönster eller tilläggsisolera. Kort sagt hjälper de till med allt inom energi och energibesparing.

Publicerat av Ulricehamns kommun den 26 november 2019, senast ändrad den 27 november 2019