Intresseanmälan för att driva café i Sim- och sporthallen

Vill du driva vårt nya café i Sim- och sporthallen? Nu söker vi en serviceinriktad partner som är intresserad av vår verksamhet och våra besökare.

Bild på en smoothie och ett par sportskor.

Information om caféet

Caféet ligger direkt i anslutning till entrén i Sim- och sporthallen. Alla som kommer till anläggningen passerar in och ut genom entrén och passerar också cafét.

Badet har runt 95 000 besökare under ett normalt år, men betydligt fler kommer till anläggningen eftersom det även finns en stor idrottshall i anläggningen. Vi brukar räkna att cirka 50-70 000 besökare kommer till själva sporthallsdelen under ett år. Totalt besöks anläggningen av cirka 145-165 000 besökare per år.

I oktober har cafét genomgått en renovering och uppfräschning. Renoveringen innebär nya ytskikt, nytt innertak och ny utrustning som kyl, frys, spis och fläkt.

Själva caféet är på ca 100 kvadratmeter. Det har inte ett tillagningskök, men det går att tillreda enklare maträtter, soppa, pajer med mera. Köksdelen kommer att leva väl upp till de krav som ställs utifrån miljöinspektion. Man kan serva gäster som är inne i badet som de som kommer till anläggningen i övrigt.

Se ritning över hur cafédelen med mera är utformad. Observera att det kan ske mindre ändringar gällande ritningen.

Är du intresserad?

Anmälan för att driva cafét är stängd. Arbetet fortsätter nu med de anmälda intressenterna.

Vill du få mer information så kan du höra av dig till:
Lena Moritz
Kultur- och fritidschef
0321-59 51 70
lena.moritz@ulricehamn.se

Publicerat av Ulricehamns kommun den 9 november 2020, senast ändrad den 11 december 2020

Kontakt