Tyck till om Ulricehamns kommun

Ulricehamns kommun är en av rekordmånga 161 kommuner som deltar i SCB:s årliga medborgarundersökning. Just nu har 1 200 utvalda kommuninvånare möjlighet att tycka till om Ulricehamns kommun.

Ulricehamn i månsken.Foto: Charbel Sader

— De slumpmässigt utvalda deltagarna i Ulricehamns kommun får ett informationsbrev hemskickat från SCB under perioden 24 augusti – 1 september. Vi hoppas på att så många som möjligt väljer att delta för att påverka kommunens utveckling, säger Peter Danestad, utvecklingsstrateg på Ulricehamns kommun.

SCB:s medborgarundersökning mäter invånarnas uppfattning om hur det är att leva och bo i kommunen. I år deltar sammanlagt 161 av landets 290 kommuner.

— Vi vill genom att delta få svar på hur servicen fungerar för kommuninvånarna. Svaren i undersökningen kan ge oss värdefull vägledning för kommunens verksamheter, säger Peter Danestad.

De som väljer att delta i undersökningen kan svara via en pappersenkät eller på webben, där det även går att svara på engelska. Årets insamlingsperiod pågår till den 3 november. Resultaten presenteras i december.

För mer information kontakta:
Peter Danestad
Utvecklingsstrateg, Ulricehamns kommun
peter.danestad@ulricehamn.se
Telefon: 0321-595183 Mobil: 0766-435183

Publicerat av Elin Ohlsson den 26 augusti 2021, senast ändrad den 1 juni 2022

Kontakt