Var med i Cykelvänlig arbetsplats 2021

Vi vill uppmuntra våra invånare till ökat hållbart resande via cykel till och från arbetet, men också i tjänsten. Därför har kommunen gått med i Cykelvänlig arbetsplats 2021 som under flera år har anordnats av Region Halland, Västra Götalandsregionen och Västtrafik.

Cykelvänlig arbetsplats är en tävling där alla arbetsplatser inom kommunens gränser kan vara med och tävla fram till 31 december i år.
Titlar man tävlar om: Årets cykelvänligaste arbetsplats, Årets raket och Årets nykomling. Arbetsplatserna klassas som cykelvänliga genom att uppfylla ett antal kriterier. Dessa kriterier innebär att arbetsplatsen vidtar åtgärder för att främja cykling, t.ex. cykelgarage, att cykelpump och lagningsgrejer finns, etc.

Mer information om tävlingen och anmälan

cykelvanligarbetsplats.se

Arbetsplatser som kan delta är privata företag, kommunala/offentliga verksamheter, föreningar och organisationer. Inom kommunens organisation kan vara avdelningar, enheter eller hela verksamheter. Observera att anmälan ska göras.

De arbetsplatser som vill vara med anmäler sig till miljöstrateg Ola Alinvi, på Ulricehamns kommun.
E-post: ola.alinvi@ulricehamn.se

För mer information kontakta:

Ola Alinvi, miljöstrateg
ola.alinvi@ulricehamn.se
0321 – 59 52 72

 

 

 

Publicerat av Elin Ohlsson den 9 september 2021, senast ändrad den 9 september 2021

Kontakt