Inbjudan till Ulricehamns heltidsresa

Ulricehamns kommun har tagit ett helhetsgrepp i arbetet med heltid som norm och inför det i kommunens alla verksamheter. Nu delar vi med oss av erfarenheterna under en heldag.

Logtyp. Stilserad människa omgiven av en ring och texten "Heltid som norm".

Vårt arbete utgår från tre delar:
Rätten till heltid – hur gör vi det utan att det kostar mer?
Heltid som norm – hur gör vi så att fler vill och orkar arbeta mer?
Många Rätt – hur gör vi för att säkerställa att vi använder de resurser vi har på bästa sätt? Rätt person med rätt kompetens, på rätt plats i rätt tid.

Vill du veta mer?

Många kommuner har hört av sig för att få veta mer om vårt arbetssätt, under en heldag delar vi nu med oss av hur vi gör i praktiken. Alltifrån schemaläggning till hur vi håller vår befintliga budget. Du kommer även få höra kommunchef Håkan Sandahl berätta hur han varit involverad och varför arbetet med Heltid som norm är ett av de högst prioriterade i kommunen just nu.

För vem?

Från första linjens chefer upp till kommunchef. Ju fler som förstår vikten av heltid som norm, desto lättare blir er resa framåt.

Praktiskt

Dag: 22 oktober (fullbokat)
Plats: Folkets hus, Nygatan 24, Ulricehamn
Tid: 09.00-16.00
Pris: 200 kr/person. Kaffe och enklare lunch serveras.

Anmäl dig

Jag vill anmäla mig!

Hitta hit och parkera

Utanför Folkets Hus finns begränsat antal parkeringar (max 4 timmar). Vi rekommenderar er därför att välja en annan parkering. På marknadsplatsen (Ligger i höjd med A på kartan) kan du parkera gratis hela dagen. Därifrån är den en promenad på mellan 5-10 minuter till Folkets hus.


Publicerat av Rebecca Berndes den 18 april 2019, senast ändrad den 9 september 2019

Kontakt

Hjälpte informationen på denna sida dig?