Vi behöver dig nu! – kom och jobba hos oss

Ansök via denna länk

När vi nu tillsammans försöker bekämpa coronaviruset gör det att fler är hemma från arbetet än vanligt och vi har brist på personal i våra verksamheter. Ulricehamns kommun söker därför dig som vill göra nytta med kort varsel. Vi behöver förstärkning inom vård och omsorg, men vi kommer behöva personal inom kost, lokalvård och förskola/skola. Vi behöver dig både för kortare och längre uppdrag och du har själv möjlighet att påverka anställningens omfattning och längd utifrån dina förutsättningar. Beroende på vårt behov och dina tidigare erfarenheter och intresseområden kommer vi se vad som kan bli aktuellt hos oss.

Vad vi erbjuder

  • Ett stimulerande jobb som ger dig erfarenheter för livet
  • Varierande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
  • Ett meningsfullt och flexibelt arbete där du jobbar både självständigt och i grupp

Vill du kombinera dina studier med extraarbete? Har du ingen tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete, men kanske annan relevant erfarenhet? Eller tycker du om att arbeta med människor, har ett stort engagemang och är en ansvarstagande person? Tveka inte på att skicka in en ansökan – vi behöver dig!

Arbetsuppgifter

Inom äldreomsorg och funktionsnedsättning är din viktigaste uppgift att se till att varje person får sitt behov av stöd, omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid individen i fokus och har ett gott bemötande. Du hjälper individen i sin vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, stöd vid måltider, förflyttning och socialt umgänge. Dokumentation kan förekomma. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Om du har specifika begränsningar när du kan arbeta, skriv med det i din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god känsla för service, är ansvarstagande, engagerad och trivs i mötet med människor. Du är lyhörd för andras behov och drivs av att hjälpa dina medmänniskor. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och för arbete inom hemtjänst krävs B-körkort.

Om du har utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg, barnomsorg, kost eller lokalvård ser vi positivt på det men även du som tidigare jobbat inom annat serviceyrke, eller som är personligt lämpad för ett omvårdnadsyrke är välkommen att söka!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde snarast
Tidsbegränsat till: Behovet gäller både tidsbegränsade anställningar och timanställningar. Du har möjlighet att påverka anställningens omfattning och längd utifrån dina förutsättningar.
Antal platser: 30

Andra uppgifter

  • Om du blir erbjuden en anställning där du ska arbeta med barn kräver vi ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdrag finns att beställa via blankett hos polisen
  • Vänta inte med din ansökan – urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
  • Bifoga dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning.
  • Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
  • Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Ansökan

Sista ansökningsdag: men urval och intervjuer sker löpande
Arbetsgivarens referensnummer: A942748
Ansök via den här länken

Upplysningar

Ansvarig rekryterare
0766-43 55 90 eller 0766-43 5591

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00

Publicerat av Ulrika Emtervall den 27 mars 2020, senast ändrad den 24 november 2020 av Anette Westerlund

Hjälpte informationen på denna sida dig?