Världscupen i längdskidor 2021

Under den 6-7 februari 2021 hålls världscupstävlingar i längdskidor på Lassalyckan i Ulricehamn. Ulricehamns kommun äger och ansvarar för skidanläggningen, men det är arrangören Ulricehamns Ski Event AB som ansvarar för tävlingen.

Skidåkare under världscupen 21-22 januari 2017.Skidåkare under Världscupen 21-22 januari 2017. Foto: Charbel Sader

Ingen publik på Lassalyckan – så följer du tävlingarna

På grund av pandemin kommer ingen publik att tillåtas under världscupen på Lassalyckan 6-7 februari. Bara åkarna och ett begränsat antal funktionärer tillåts på tävlingsområdet som är avspärrat för allmänheten under tävlingshelgen. Du kan istället följa invigningen och tävlingarna via World Cup Ulricehamns webbplats och som vanligt i Sveriges television.

Lassalyckan stängd för allmänheten 4-7 februari

Veckan inför tävlingarna kommer tillgången till Lassalyckan att vara begränsad. Torsdagen före tävlingshelgen stänger området helt för allmänheten.

Mellan 4–7 februari är Lassalyckan avspärrad för allmänheten. Ishallen, fotbollshallen och fotbollsplanerna är stängda. Vi hänvisar till andra friluftsområden för skidåkning, promenader och friluftsliv. Från måndagen 8 februari är Lassalyckan öppen som vanligt igen.

Från 5/2 till 7/2 stänger arrangören av vägen upp till Lassalyckan för obehörig biltrafik (Idrottsgatan). Vägen stängs av från rondellen vid simhallen. Kontakta World Cup Ulricehamn om du har frågor.

Kontakta World Cup Ulricehamn om du har frågor kring tävlingen och avspärrade gator och områden.

Hitta fler spår och leder i kommunen på ulricehamn.se.

Publicerat av Ulrika Emtervall den 13 december 2018, senast ändrad den 4 februari 2021 av Peter Johansson

Kontakt

Hjälpte informationen på denna sida dig?