Klart med ny verksamhetschef

Nu är det klart vem som tar över som verksamhetschef för fastighet. Det blir Andreas Ekman som i dagsläget jobbar som plan- och exploateringschef.

Andreas har jobbat på Ulricehamns kommun sedan våren 2017 och började som exploateringschef. Under tiden har Andreas varit inne i rollen som tillförordnad samhällsbyggnadschef vid ett par tillfällen och nu senast som enhetschef för plan- och exploateringsenheten.

Andreas ser fram emot att börja på sitt nya uppdrag, och ser tillbaka på sin tid hos sektor miljö och samhällsbyggnad med glädje:
— Jag började min resa som chef med enbart insikt och kunskap i mark- och exploateringsfrågor. Under dessa år har jag utvecklats otroligt mycket som person tack vare att jag har haft förmånen att arbeta med duktiga, kompetenta och trevliga medarbetare och kollegor. Tack för en fantastiskt rolig och lärorik tid hos MSB!

Fredrik Linusson, samhällsbyggnadschef, är Andreas chef i dagsläget. Han är glad för Andreas skull, men tycker att det är tråkigt för sektorns del.
— Jätteroligt för sektor service, men trist för vår del att tappa en mycket duktig och kompetent chef. Jag önskar honom stort lycka till i sin nya roll.

Anna-Lena Johansson, servicechef, är nöjd med rekryteringen.
— Vi är tacksamma för att kunna rekrytera en person som är trygg i sin chefsroll och kan vår organisation. Andreas är varmt välkommen till sektor service!

Sökandet efter någon som kan efterträda Andreas som plan- och exploateringschef ska påbörjas snarast.

Publicerat av Ellen Haglund den 13 juni 2023, senast ändrad den 14 juni 2023

Kontakt