E-sport och Gaminggrupper

Vill du utveckla dina gamingskills?

Ett tangentbord som lyser under tangenterna i blått, lila, grönt och rött.

På Ungdomens hus har vi 6 st. gamingdatorer med olika spel där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper och spela tillsammans med andra. Varje år skapar vi grupper som på olika sätt får möjlighet att utvecklas inom e-sport. Vi erbjuder även livesändningar och gamingläger.

Kontakta Mohammad ”Modi” Vafaei Nia, 0766435354 för mer info. Skicka ett sms om du inte får svar, så återkommer Mohammad till dig.

Aktuella nyheter

Gaminggrupp för högstadie/gymnasietjejer, start vårterminen 2022

Under vårterminen 2022 kommer vi ha gaminggrupp för tjejer i högstadie/gymnasieålder. På gruppträffarna kommer vi att spela och prata om olika spel, åka på aktiviteter/utflykter som är relevanta i ämnet och mycket annat roligt. Ledarna för gruppen kommer vara Alexandra och Nadia, två erfarna gamingtjejer som går på Tingsholmsgymnasiet.

Låter detta intressant? Skicka in din intressenanmälan idag!

Intresseanmälan till gaminggrupp för tjejer på högstadiet/gymnasiet 2022

OBS! Gruppen träffas vecka 4 till vecka 19, varje tisdag kl. 18:00-21:00 med undantag för lov och röda dagar.

Vid frågor eller synpunkter, kontakta Mohammad ”Modi” Vafaei Nia, 0766435354. SMSa om du inte får svar så återkommer Mohammad till dig.

Gaminggrupp för mellanstadiet, start vårterminen 2022 (Fullbokat!)

Under vårterminen 2022 kommer vi ha gaminggrupp för mellanstadiet. På gruppträffarna kommer vi att spela och prata om olika spel, åka på aktiviteter/utflykter som är relevanta i ämnet och mycket annat roligt.

OBS! Nu är gruppen full och platserna är slut för våren 2022. Du kan följa här på hemsidan eller på sociala medier i augusti för en ny möjlighet att anmäla dig till hösten istället.😊

Publicerat av Amir Mahmutovic den 24 augusti 2020, senast ändrad den 25 januari 2022

Hjälpte informationen på denna sida dig?