Bygglov och anmälan

Ska du bygga nytt, bygga till eller bygga om? De flesta typer av byggprojekt kräver bygglov eller anmälan vilket i sin tur kräver en hel del förberedelser och underlag i form av kartor och ritningar. Följ länkarna för information om vad som krävs för olika typer av byggprojekt, se exempel på ritningar och vad som gäller om byggnaden ligger inom eller utanför detaljplanerat område.

Öppet hus på torsdagar är inställt

På grund av Covid-19 ställer vi in våra drop in-torsdagar för bygglov tills vidare. Varmt välkomna att ringa och boka tid som vanligt.

Kontakta bygglovshandläggare inför ditt byggprojekt

Har du ett byggprojekt som är på gång och vill träffa en handläggare, men har inte möjlighet att komma till öppet hus? Du kan boka tid för ett möte eller be en handläggare ringa upp dig via e-tjänsten: Fråga våra bygglovshandläggare. 

Digital kontakt med anledning av COVID-19

För att underlätta för dig som vill komma i kontakt med oss eller har ett pågående ärende finns möjlighet att genomföra bokade möten digitalt via till exempel Skype. Behöver du utökad tid för exempelvis kompletteringar eller skjuta upp ett möte kan du höra av dig till oss så kan vi tillsammans komma fram till en lösning. Har du idéer om hur vi på andra sätt kan förenkla för dig är vi flexibla.

Adress

E-post: bygg@ulricehamn.se

Telefontid:
Mån och ons kl. 9.30-11.30

Öppet hus:
Inställt tillsvidare.

Hjälpte informationen på denna sida dig?