Ishallen

Benen på en person som åker skridskorSkridskor

Is-, sim och idrottshallar – det här gäller

  • Från 8 februari är kommunens anläggningar öppna för organiserad föreningsidrott med ungdomar födda 2002 eller senare.
  • Det är föreningarnas ansvar att följa kommunens hänvisningar samt myndigheternas och de egna specialidrottsförbundens råd och rekommendationer.
  • Vi har inte möjlighet att ta emot bokningar från föreningar utanför Ulricehamns kommun.
  • Allmänhetens åkning i ishallen och matcher, cuper och andra arrangemang är fortsatt inställda oavsett åldersgrupp. Privatuthyrning av lokaler är fortsatt inställd.
  • Simhallen är stängd för allmänheten tillsvidare, men har öppet för föreningsverksamhet med ungdomar födda 2002 eller senare och simskola och babysim med begränsat antal deltagare.

Håll dig uppdaterad om coronaviruset, covid-19

Om ishallen

Du hittar ishallen i Ulricehamn på Lassalyckans idrotts- och friluftsområde. Huvudsäsongen är från mitten av augusti till mitten av april. På dagtid pågår idrottsundervisning. Det är elever i skolor och förskolor i kommunen som då har lektioner där. På kvällstid och helger används ishallen främst för träningar, matcher och för allmänhetens åkning. Två idrottsföreningar har sin verksamhet här: ishockeyklubben och konståkningsklubben.

Ishallen har ingen uthyrning av skridskor och hjälm och vi slipar inga skridskor. Allmänhetens åkning vänder sig i första hand till dig som är spontan besökare och inte för organiserad träning eller organiserat spel. Det innebär att under allmänhetens åkning kan du komma och åka skridskor helt kostnadsfritt.

Kontakta ishallen för mer information på telefon: 0321-59 52 26, 0766-43 52 26.

Publicerat av Ulricehamns kommun den 7 november 2016, senast ändrad den 8 april 2021

E-tjänster och blanketter

Kontakt

Hjälpte informationen på denna sida dig?