Fotbollsplaner och fotbollshall

På Lassalyckan finns fyra fullstora fotbollplaner A, B, C och D. Alla planer är försedda med konstgräs. Här finns även en fotbollshall inomhus.

Bild på ungdomar som tränar på en fotbollsplan.Fotbollsplaner på Lassalyckan. Foto: Sören Håkanlind

Is-, sim och idrottshallar – det här gäller från 25 januari

  • Från 25 januari öppnar kommunens gymnastik-, sim-, idrotts- och ishallar för organiserade aktiviteter i föreningars regi som riktar sig till barn och unga födda 2005 och senare.
  • Det är föreningarnas ansvar att följa kommunens hänvisningar samt myndigheternas och de egna specialidrottsförbundens råd och rekommendationer.
  • Vi har inte möjlighet att ta emot bokningar från föreningar utanför Ulricehamns kommun. Kontakta bokningen om du har frågor om vad som gäller.
  • Allmänhetens åkning i ishallen och matcher, cuper och andra arrangemang är fortsatt inställda oavsett åldersgrupp. Även privatuthyrning av lokaler är fortsatt inställd.

Håll dig uppdaterad om coronaviruset, covid-19

Fotbollsplanerna

A-plan

På A-planen finns både ljud- och ljusanläggning och en åskådarläktare för 500 stående personer. Skottas ren från snö och är uppvärmd och kan användas vintertid.
I läktarbyggnaden finns åtta omklädningsrum, domarrum, klubbrum, matchkansli, kiosk, förråd, tvätteri, toaletter och maskinförvaring.
Från 1 april – 30 september är detta Ulricehamns IFKs hemmaarena

B-plan

B-planen är försedd med ljusanläggning. Skottas ren från snö och kan användas vintertid.

C-plan och D-plan

C- och D-planerna är i första hand tänkta till ungdomsfotboll.

Fotbollshallen

På området finns även en fotbollshall inomhus. Fotbollshallen ägs och drivs av 9 föreningar i Ulricehamns kommun. Mellan 1 maj och 30 september använder Ulricehamns kommun omklädningsrummen i samband med uthyrningarna av konstgräsplanerna.

Kontakt
Sten Selin, tel. 0706490601
e-post fotbollshallulricehamn@gmail.com

Publicerat av Ulricehamns kommun den 7 november 2016, senast ändrad den 21 januari 2021 av Peter Johansson

E-tjänster och blanketter

Kontakt

Hjälpte informationen på denna sida dig?