Elev avliden efter tragisk olycka

Det är med stor sorg Ulricehamns kommun nåtts av beskedet att en elev på Stenbocksskolan avlidit efter en olycka.

Bild på ett brinnande ljus

Tisdag 15 augusti begravs eleven. Elever, vårdnadshavare och medarbetare är välkomna till lokalen vid Svenska kyrkan i Vist klockan 12.30-13.30 för en stunds gemenskap. Därefter transporteras kistan till begravningsplatsen där en traditionell muslimsk jordfästning äger rum.

Med anledning av detta hissade Stenbocksskolan flaggan på halv stång under tisdagen. Mellan klockan 15 och 16 på tisdagen höll skolan öppet för elever och vårdnadshavare som behövde träffas och samtala. Personal från skolan fanns då på plats.

På fredag kommer det hållas en minnesstund på skolan för elever och vårdnadshavare. Tid meddelas via Infomentor.

Kyrkorna i Marbäck och Ulricehamn håller öppet mellan klockan 10 och 18 tisdag och onsdag den här veckan. Där finns möjlighet till samtal. Även moskén håller öppet varje dag klockan 18-23, tills begravning sker.

Våra tankar går till elevens anhöriga och kamrater.

 

Publicerat av Anders Rosenberg den 8 augusti 2023, senast ändrad den 14 augusti 2023 av Anette Westerlund