Studio 21

Välkommen till Studio 21, multimediarummet på Ungdomens Hus!

Microfon och hörlurar

Intresserad av att göra en musikvideo? Göra ett konstprojekt/utställning inom foto eller grafisk formgivning? Eller bara släppa loss stämbanden med lite karaoke? Studio 21 är fullpackad med utrustning och program. Det enda du behöver ta med dig hit är din egna kreativitet och fantasi. Sen står vi för resten!

Om du är nyfiken på möjligheterna i multimediarummet eller har frågor kring vårens studioprojekt, (se nedan), pratar du med Robert Hallberg:
robert.hallberg@ulricehamn.se eller på mobilnummer: 0766 – 43 53 53.

NYHET!

Nu har du som är intresserad möjlighet att söka till ett av vårens roligaste projekt. Nämligen att, tillsammans med kamrater, producera en låt och en musikvideo!
Vi kommer göra allt från att skriva låttext och göra musiken till att filma och redigera ihop en färdig video som vi kan, (om vi vill), presentera för omvärlden! (Vi kommer även göra en massa annat roligt. Som att t.ex. åka på konsert, träffa någon artist/producent eller liknande)
Då det är många som söker ser vi gärna att du som skickar in en ansökan har ett intresse av någon form av ”skapande”. Du behöver dock inte ha någon tidigare kunskap eller erfarenhet. Det viktigaste är att du tycker detta låter spännande och har ambitionen/möjligheten att delta i projektet fullt ut.
Vi drar igång i början av vårterminen 2022 och kommer träffas ca 12 gånger.
Mer detaljerad information kommer.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 9/1 2022.

Du ansöker via länken som kommer att publiceras här snart.

Publicerat av Amir Mahmutovic den 24 augusti 2020, senast ändrad den 26 november 2021

Hjälpte informationen på denna sida dig?