Studio 21 & Multimedia- grupper

Välkommen till Studio 21, multimediarummet på Ungdomens Hus!

Intresserad av att göra en musikvideo? Göra ett konstprojekt/utställning inom foto eller grafisk formgivning? Eller bara släppa loss stämbanden med lite karaoke? Studio 21 är fullpackad med utrustning och program. Det enda du behöver ta med dig hit är din egna kreativitet och fantasi. Sen står vi för resten!

Om du är nyfiken på möjligheterna i multimediarummet eller har frågor kring studioprojekten, kan du kontakta Robert Hallberg:

robert.hallberg@ulricehamn.se
0766 – 43 53 53

Nytt för hösten 2022!

INTRESSEANMÄLAN TILL HÖSTENS FOTO/FILMPROJEKT!

Nu har du som går i årskurs 5 och 6 möjlighet att söka till ett av höstens roligaste projekt. Nämligen att, tillsammans med kamrater, lära dig att filma och fotografera!

Vi kommer göra allt från att lära oss hur en kamera fungerar, (både stillbild och film), hur man klipper och redigerar, till hur man sätter ljus och komponerar en bild – både i studiomiljö inomhus och utomhus ”on location”. Vi kommer även göra en massa annat roligt. Som att t.ex. träffa en filmfotograf/besöka en kommersiell studio eller liknande.

Då det är många som söker ser vi gärna att du som skickar in en ansökan har ett intresse av någon form av foto- och filmskapande. Du behöver dock inte ha någon tidigare kunskap eller erfarenhet. Det viktigaste är att du tycker detta låter spännande och har ambitionen/möjligheten att delta i projektet fullt ut.

Vi drar igång tisdagen den 20/9 och kommer träffas varje tisdag, cirka 10 gånger under höstterminen. OBS! Under lov och röda dagar är det inga gruppträffar.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på länken nedan.

Ansökan – Foto/Filmprojekt

Publicerat av Amir Mahmutovic den 24 augusti 2020, senast ändrad den 25 november 2022 av Rebecca Berndes

Kontakt

Hjälpte informationen på denna sida dig?