Nu har vi en kulturskola!

Nu har musikskolan gått i graven och vi har en kulturskola i kommunen!

Kulturskolans logotyp med konfetti i bakgrunden

– Äntligen speglar namnet vår breda verksamhet, säger Fredrik Petrini, biträdande rektor på kulturskolan som arrangerar en invigningsshow i Tingsholmsgymnasiets aula den 18 maj för att fira namnbytet.

Verksamheten erbjuder samma utbud som förut med kurser inom många olika instrument, dans, sång, teater, bild och form, film och animation och show för kommunens elever. En nyhet för hösten är författarskola som erbjuds online i ett samarbete med andra sjuhäradskommuner.

– Vi vill kunna erbjuda ett brett utbud för att locka elever inom många olika kulturområden, säger Fredrik.

Öppet hus

Snart är det dags att anmäla sig till höstens kurser så på tisdag den 24 maj kl. 17-19 håller kulturskolan öppet hus och då är alla välkomna att prova instrument, dansa, spela teater, testa på animation och mycket annat.

Information och anmälan

ulricehamn.se/kulturskolan

 

Publicerat av Elin Ohlsson den 12 maj 2022, senast ändrad den 12 maj 2022

Kontakt