Visionsfilm klar för hela Ulricehamn

Nu kan vi stolt berätta att ulricehamnarnas visionsfilm är klar. Känner du igen miljöerna? Och – hur vill du bidra till Tillsammans mot framtiden? Oavsett – varsågod!

Två barn, en pojke och en flicka står med sina cyklar på en av hålvägarna i Timmele. Båda har vita hjälmar och tittar framåt, uppåt. Det är sommar och de är omgivna av grönska

Vår vision ska visa vägen mot framtiden för alla som bor, lever och verkar i vår kommun. Visionen pekar ut riktningen för vårt gemensamma arbete med att skapa en attraktiv, hållbar och trygg kommun. Visionen beskriver hur kommunen vill utvecklas och vad vi vill uppnå på lång sikt. Visionen ska också inspirera och engagera människor att vara med i kommunens utveckling och bidra till dess framgång.

Det är din, min och alla ulricehamnares vision. Både föreningslivets och näringslivets. Förskolebarnens och gymnasieungdomarnas. Ulricehamns kommuns medarbetares och landsbygdens och tätortens invånares vision. Alla har haft möjlighet att tycka till. För visionen är allas.

Se filmen Tillsammans mot framtiden på Youtube

Publicerat av Anette Westerlund den 5 oktober 2023, senast ändrad den 6 oktober 2023 av Ellen Haglund