Är du mellan 13-25 år och vill vara med på en kulturfestival?

Är du mellan 13-25 år och vill vara med på en kulturfestival i Ulricehamn 13 april?

UKM, Ung Kultur Möts, är en festival och mötesplats för kreativa unga. Här finns det möjlighet att ställa ut i en proffsig konstställning eller uppträda fem minuter på scen. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Hur kan jag delta på festivalen?

Du kan anmäla dig som scendeltagare, utställare eller crew. Delta solo eller som grupp. (Du kan anmäla dig som flera roller).

Vill du ställa ut?

Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang. Under festivaldagen får du hjälp att hänga/ställa ut din konst inför invigningen där publiken välkomnas!

Vill du stå på scenen?

Dags att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub. Under festivaldagen får du chans att testa ditt nummer på scen och prata med teknikerna för att förbereda dig innan du möter publiken!

Vill du vara en i crewet?

Genom att vara crew så är du med och jobbar och hjälper till på festivalen. Var med och skapa en upplevelse som är värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i ditt CV.

Anmäl dig och läs mer

Sista anmälningsdag är 22 mars. Gå in på ukm.se för mer information och anmälan.

Har du några frågor om festivalen, kontakta gärna Robert Hallberg eller Malin Johansson på Ungdomens hus i Ulricehamn.

Bakom arrangemanget står Ulricehamns kommun, Folkets hus i Ulricehamn och UKM – Kultur Ungdom.

Publicerat av Rebecca Berndes den 20 februari 2024, senast ändrad den 20 februari 2024

Kontakt