Junior-SM i längdskidor på Lassalyckan

Den 14 till 18 februari arrangeras Junior-SM i längdskidor på Lassalyckan i Ulricehamn. Sveriges bästa åkare i sina åldersklasser gör upp i sprint, stafett och masstart.

Ett skidspår som svänger.

Vill du titta på tävlingarna hittar du information på Ulricehamns IF:s hemsida om tider och tävlingsform. Tänk på att det vid stora arrangemang som detta kan vara svårt att hitta parkeringsplats. Om du kan gå dit så gör gärna det.

Tävlingarna påverkar också allmänhetens tillgången till området, framförallt för den som vill åka längdskidor. Tävling pågår den 14 och 15 samt 17 och 18 februari. Men åkarna som ska tävla väntas komma redan på måndagen den 12 februari, så det kan vara fler åkare än vanligt i området hela veckan.

Men även under tävlingsdagarna finns det vissa spår öppna för allmänheten. Den senaste informationen om tillgängliga skidspår hittar du på hemsidan skidspar.se. Du kan också titta på de spårkartor som finns nedan.

Ulricehamns IF

Skidspår.se

Publicerat av Anders Rosenberg den 8 februari 2024, senast ändrad den 8 februari 2024