Snart dags att söka feriearbete

Två unga killar i närbild.

Nu är snart dags att söka feriearbete hos Ulricehamns kommun. Ansökningstiden är 1-20 mars.

Vem kan söka?

Feriearbete kan sökas av dig som är folkbokförd i Ulricehamns kommun och fyller 16, 17 eller 18 år under året. År 2024 ska du alltså vara född 2006, 2007 eller 2008. Varje sommar finns det cirka 120 platser.

Vad gör man som feriearbetare?

Den som får ett feriearbete jobbar en period av tre veckor. Arbetstiden är maximalt sex timmar per dag. Som feriearbetare får du möjlighet att gå bredvid personal och pröva ett yrke. Du ersätter ingen annan personal och det krävs inte att du helt på egen hand ska klara av arbetsuppgifterna. Du får handledning till de uppgifter du ska utföra.
Läs mer och ansök på: ulricehamn.se/feriearbete

Publicerat av Anders Rosenberg den 15 februari 2024, senast ändrad den 15 februari 2024